Povodom 6. Znanstvenog kongresa “Suvremena kineziologija” kojeg je organizirao splitski Kineziološki fakultet okupili smo se 26. i 27. kolovoza 2017. godine u Splitu. Kongres se održavao u partnerstvu sa Lithuanian Sports University, Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo, Hrvatskim institutom za kineziologiju i sport, Ekonomskim fakultetom u Splitu, The Academic College At Wingate te University of Palermo.

Ovogodišnji kongres bio je fokusiran na povezanost kineziologije sa zdravljem, znanstvenim spoznajama o načinima poboljšanja rezultata u natjecateljskim sportovima, sportskim menadžmentom te edukaciju u suvremenoj kineziologiji.

Glavni ciljevi kongresa “Suvremena kineziologija” bili su promoviranje najnovijih znanstveno utemeljenih tehnika i metoda za unaprijeđenje kineziologije i sporta u suvremenom i profesionalnom sportskom životu, djelovanje na unaprijeđenje kvalitete življenja kroz suvremenu kineziologiju i sport s ciljem prevencije i unaprijeđenja zdravlja pojedinaca.

Vitality team je na kongresu među ostalima promovirao svoj proizvod OMNi-BiOTiC® POWER koji je specijalno razvijen za osobe koje svakodnevno idu do granica svoje fizičke i psihičke izdržljivosti, koje same sebi postavljaju visoke standarde postignuća i koje osjećaju ograničenja vlastitih kapaciteta. OMNi-BiOTiC® POWER jača funkciju crijevne barijere, povećava kolonizacijsku otpornost, smanjuje oksidativni stres i proizvodi antiupalne supstance. Za više informacija pritisnite ovdje.