Energetske pločice

Pojačanom energijom iz kozmosa do vitalne snage

 

Znatna razlika između živog i mrtvog organizma su, među ostalom, sićušne „električne struje i elektromagnetska izmjenična polja“, kojima se život izražava raznim stupnjevima. Ta energetska polja imaju kružnu polarizaciju udesno ( = životno poticajuće) .

 

Na zadivljujući način čovjek je industrijskom revolucijom uspio prenijeti materiju i informacije tehničkom strujom i elektromagnetizmom. Na žalost, te velike snage utječu, bez obzira, ometajuće i dezorientirajuće na tjelesne (slabije) struje i polja.

 

Pogotovo uništavajuća izmjenična struja i visoko-naponska polja ( bez kojih više ne možemo zamisliti naš današnji civilizirani svijet) djeluju na agresivan način protiv tih sićušnih energetskih polja života. Ta tehnička polja imaju ulijevo-rotirajuću polarizaciju, što djeluje na život disharmonirajuće i strano, te vodi do oslabljenja zdravlja.

 

Zaštitni i predmeti koji zaklanjaju zrake ne neutraliziraju, nego samo smanjuju negativne učinke.

 

 

Do prave pomoći se može doći jedino tehnikom, koja:

  1. je neovisna od ostalih energetskih sistema, i
  2. ne bori se protiv negativnog, nego prostor ispunjuje pozitivom, kako bi negativno samo od sebe moglo prestati postojati.

 

Najbolje rješenje su energetske pločice, proizvedene od plastičnog nosača, kojim se promijenila molekularna struktura dodavanjem specifičnih tvari, zato što imaju sposobnost pretvaranja i pojačavanja energetskih zraka iz kozmosa, specijalno u području svjetlosne frekvencije.

 

Pločice zrače „fotonsku energiju“ (=čestice svijetla), koju apsorbira proizvod koji se nalazi na pločici. Taj proizvod se puni svjetlosnom energijom.

 

Energetske pločice okreću polarizaciju energetskog polja proizvoda natrag udesno. Primjena je raznovrsna. Individualnoj mašti nema granica. Praktično i od velike koristi bio bi minijaturni primjerak energetske pločice za torbicu ili džep, kako biste svoje jelo i piće uvijek mogli dovesti u pravu vibraciju.

 

Što sve poboljšava: energetizira pitku vodu, voće i povrće održava duže svježim, energetizira napunjene vreće s kupovine, boce ili druge posude, kristale, lijekove i homeopatske potencije, Bachove kapi i esencije, sobne biljke, dječje igračke, jastuk za meditaciju, itd…

 

 

Što je Germanij?

Germanij je polumetal, koji se otkrio dva puta. Prvi puta godine 1886. njem. kemičar Clemens Winckler, koji ga je nazvao po svojoj domovini. Zbog svog svojstva poluvodiča se danas koristi u elektronskoj industriji u tranzistorima.

Drugi put ga je otkrio skoro 80 godina kasnije japanski rudarski inženjer Kazuhiko Asai, u kamenom ugljenu i domaćim ljekovitim biljkama.

Taj autsajder uveo je germanij u ortomolekularnu medicinu, a pokuse je proveo nad samim sobom. Dr. Asai obolio je u ranim 60im, od teškog poliartritisa- reume zglobova. Niti lijekovi niti akupunktura mu nisu mogli poboljšati tegobe. Čisto intuitivno se oboljeli liječio svojim izumom, organsko povezanim germaniumom 132. 10 dana stanje bilo je isto loše kao i prije, a nakon toga oporavak je došao brzo, bolovi su nestali, a zglobovi su bili sve gibkiji.

Danas se zna, da tijelo izbacuje iz sebe Germanij nepromijenjen, no očito samom prisutnosti kao katalizator pokreće niz korisnih efekata.

 

 

BIOFOTONSKA ENERGETSKA PLOČICA
  • vraća sva električna polja vašeg stana ponovo u prirodnu harmoniju ( okret nadesno), ako ju postavite pod električno brojilo.
  • Znatno povećava vibraciju svakog mjesta , smanjuje i sprječava zrake iz zemlje i elektrosmog, npr. na mjestima spavanja, te vodi do zdravijeg sna i boljeg sveukupnog stanja
  • Poboljšava kvalitetu pitke vode i ponovo ju pretvara u eliksir vitalnosti, ako se postavlja pod pritok. (Iskusite razliku između boce vode koja je napunjena biofotonskom energijom i običnom) .
  • Stavljena u hladnjak, povećava kvalitetu namirnica, do pojačanih energetskih namirnica koja dulje ostaju svježe.

 

Sve što stoji na pločici dovodi se višoj valnoj razini. Uništavajuća energija s ulijevorotirajućom polarizacijom se pretvara u životo podupirajuću  energiju s polarizacijom udesno, koja se najčešće može dokazivati već nakon nekoliko sekunda.

 

Često postavljena pitanja i odgovori

  1. Da li je moguća energetizacija (npr. kod namirnica) i kroz zatvorene posude kao plastika, karton ili metal?

Generalno da. Iznimka su emajl posude. Sprječava energiju, tako da bi proces znatno duže trajao. Bolje da namirnice za energetizaciju prvo izvadite iz posude.

 

  1. Da li energetske pločice mogu izgubiti djelovanje?

Ne, zato što se neprestano pune kozmičkom energijom. Kod jakog elektromagnetskog polja ili geopatogene zone (npr. podvodne struje) s vremenom prevladavaju jači. U tom slučaju koristi se veća ploča koja može preuzeti vodstvo.

 

  1. Koliko traje djelovanje „obrađenog“ objekta?

Pokus s energetiziranom vodom, koja je stajala u podrumu tri godine, pokazuje istu energiju kao i na početku pokusa.

 

 

 

On April 22nd, 2011, posted in: Studije-Izvješća liječnika i pacijenata - Klinička by

Komentar