SYNBIOTIC PREMIUM, 60 grama i 300 grama u prahu

Svakodnevni prijatelj Vaših crijeva…
Mješavina 6 visoko aktivnih sojeva mikroorganizama za svaki dan Vašeg života sa svim svojim izazovima!
1 milijarda (1 x 109) klica po gramu

SYNBIOTIC PREMIUM se preporuča piti ujutro prije doručka. 2 grama praha (= 4 mjerne žličice od 0,5 g) umiješajte u 1 dl vode, pričekajte oko 10 minuta (vrijeme aktivacije), još jednom promiješajte i popijte. Uzmite i navečer prije spavanja još jednom 2 grama ako Vaša crijeva to zahtjevaju.

SYNBIOTIC PREMIUM mogu konzumirati i trudnice i djeca već od dojenačke dobi.

Dobro je znati….

Naš užurbani, moderni stil života sa brzom hranom, stresom i čestim uzimanjem antibiotika uništava naše vrijedne mikroorganizme u našim crijevima, koji su odgovorni za resorpciju vitamina i elemenata u tragovima iz hrane, te za obranu od štetnih bakterija, virusa i gljivica.

SYNBIOTIC PREMIUM je dodatak prehrani koji sadrži šest posebnih aktivnih sojeva mikroorganizama koji imaju sposobnost nastanjivanja i razmnožavanja u cijelim crijevima i s time podupiru barijeru crijevne sluznice u njenoj funkciji.

Mikroorganizmi u SYNBIOTIC PREMIUM su biološki aktivni, zahvaljujući posebnoj znanstvenoj matrici hranjivih tvari za mikroorganizme, zbog čega su otporni na želučanu i žučnu kiselinu i s time ubrzavaju proces nastanjivanja i razmnožavanja u čovjekovim crijevima.

Sojevi mikroorganizama:

Bifidobacterium animalis W53                             Enterococcus faecium W54

Lactobacillus acidophilus W55                            Lactococcus lactis W58

Lactobacillus salivarius W57                                Lactobacillus casei W56

 

Dodatni savjet:

Ako patite od nepodnošljivosti fruktoze, naša preporuka je da vrijeme aktivacije produžite na 30 minuta. U to vrijeme sve molekule fructose FOS-a će biti metabolizirane od samih mikroorganizama.

 

Kontaktirajte nas

Ul. V. Nazora 50, 10 000 Zagreb
Telefon: +385 (0)1 466 4063

Radno Vrijeme: 

Pon.-pet. 08:00-16:00 h

E-Mail:

vitality@vitality-international.hr