Sponzorstva

Društvo Vitality International Products d.o.o., Hrvatski squash savez i Martin Kegel potpisali su ugovor o sponzorstvu Martina Kegela za 2017 godinu.

Vitality International Prducts d.o.o. specijalizirana je tvrka za uvoz i prodaju dodataka prehrani i dijetetskih proizvoda brandova VIP i Omni Biotic®. Misija tvrtke je  dostupnošću informacija podići razinu svijesti o važnosti mikrobioma za ljudski organizam i  načinima za njegovo optimalno održavanje. Iz tog razloga razvijena je Omni Biotic® linija synbiotika, posebno osmišljenih probiotika za uklanjanje tegoba i pomoć pri suočavanju s izazovima  svakodnevice.

Više o Vitality-u možete pročitati na www.vitality-international.hr

„Ponosni smo što imamo priliku podržati jednog mladog i upornog sportaša, koji srcem čini ono što voli. On je glavni krivac što se i u nama probudila strast prema squashu!“ (Sabine Ebert – Krnjak, CEO)

„Hrvatski squash savez izuzetno je sretan što je Vitality International Products d.o.o. prepoznao squash i Martina, našeg državnog prvaka, i što će mu ovaj ugovor uvelike pomoci u zacrtavanju zadanih ciljeva i ostvarenja dobrih rezultata. Ovo je jedan od tri najveća sponzorska Ugovora koje je potpisao savez te se i ovim putem zahvaljujem gospođi Sabini. Isto tako uvjeren sam da će proizvodi Vitality International Products d.o.o. doprinjeti još boljim rezultatima.“

„Jako mi je drago da mi je Vitality odlučio pomoći u ostvarivanju mojih daljnjih sportskih ciljeva, što novčano što sa svojim vrhunskim proizvodima. Cijeli život sam trenirao za to da počinjem igrati profesionalne turnire i ne mogu vam opisati koliko sam sretan da se to napokon ostvarilo.“ (Martin Kegel)

Kontaktirajte nas

Ul. V. Nazora 50, 10 000 Zagreb
Telefon: +385 (0)1 466 4063

Radno Vrijeme: 

Pon.-pet. 08:00-16:00 h

E-Mail:

vitality@vitality-international.hr